You are here

Cant place user modules sometimes! | Cypress Semiconductor

Cant place user modules sometimes!

Summary: 7 Replies, Latest post by marijangorse on 02 Mar 2011 05:16 PM PST
Verified Answers: 0
Last post
Log in to post new comments.
nishuidegou's picture
User
3 posts

my designer version is 5.0,i create a new project with chip cy24794,i want to add a usbfs module to the project, but i cant place it in the design.Only came out a window like some html ,

xml-stylesheet type = "text/xsl" href = "/USBCY8C24090.xsl"?

******************************************************************************

******************************************************************************

** FILENAME:USB.xml

** Version: 1.5, Updated on 2009/7/13 at 14:8:29

**

** DESCRIPTION: USB User Module Topology Selection Data for the

** CY8C24090 family of devices.

**

** - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

** Copyright (c) Cypress Semiconductor 2004-2007. All Rights Reserved.

******************************************************************************

******************************************************************************

-->



















then i pressed ok,it disapeared,nothing happen.

what is wrong with my designer?

thanks!!

Stub for 3769290's picture
User
25 posts

Could you add snapshot of error?

Best regards,

Sachin

nishuidegou's picture
User
3 posts

<?xml-stylesheet type = "text/xsl" href = "/USBCY8C24090.xsl"?>

** FILENAME:USB.xml

** Version: 1.5, Updated on 2009/7/13 at 14:8:29

**

** DESCRIPTION: USB User Module Topology Selection Data for the

** CY8C24090 family of devices.

**

** - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

** Copyright (c) Cypress Semiconductor 2004-2007. All Rights Reserved.

it seems that i cant put all the page here

regards!!!

nishuidegou's picture
User
3 posts

MULTI_MODULE NAME="USBNONECY8C24090" PATH="\NONE\CY8C24090" DISPLAY_NAME="No USB Device Class support" DESC="No user module firmware for USB Device Class support

will be included.

ferdi's picture
User
1 post

I have the same problem. When I try to place DELSIG11 or DELSIG8 modules, the Multi Module Select options window should apear where I can select the topology of the converter. But instead of the schematics, radio buttons etc., the content of the XML file appears in the Multi Module Select window.

I tried Internet Explorer 8 and 7 but nothing changed!

Please help...

Maximiliano Guzman's picture
User
6 posts

 Hello, the same failure is happening in my computer but with the DelSig, INA and some other user modules.

It does not happen with all user modules, by example, I can use the filter module choosing any of the topologies, or the Comparator module. First I thought it ws a problem with my computer but should it be, I suppose that none of the MUM would work. Then I copy the related folders with all their contents from a computer aside with Designer 5.1 into the faulty computer and... it still does not work.

The execution of java scripts was cancelled in this computer (I do not know why or how), I reinstall wscript and the .js files were recognized again as java scripts. But nothing changed, still out of work.

Why Cypress is saying nothing about this failure?

I am stopped in development of an EEG channel because of this stupid problem. Free samples of PSOC3 can not be reached freely from Spain because Cypress makes us pass through Spanish distributors who treat us as potential thiefs of chips for reselling. And because that I do not want to even considerate PSoC3 -what if I design a new product with PSoC3 and the I have months of waiting for 20 or 40 pieces?-

It is really a pitty that we had to migrate to MSP or PIC24/32, or even not considerate PSoC for our designs due to a bad samples distribution policy (I am working these days with PSoC1 because in the past I ordered some samples -3 or 5 pieces- an Cypress made the effort to ship them to us.

SIncerely

Maximiliano Guzman,

MaxG Sistemas S.L.N.E.

www.maxgsistemas.com

marijangorse's picture
User
4 posts

Hi,

I still can't find solution to this problem.

Any solution from Cypress? Urgent!!!

marijangorse's picture
User
4 posts

Hi,

found it

go to Start-> Run and type line below and hit enter!

regsvr32 msxml3.dll
 

 

 

Log in to post new comments.