You are here

New Component doesn't appear in Component Catalog | Cypress Semiconductor

New Component doesn't appear in Component Catalog

Summary: 3 Replies, Latest post by apsteffe_1867601 on 01 Oct 2016 02:46 PM PDT
Verified Answers: 0
Last post
Log in to post new comments.
apsteffe_1867601's picture
User
7 posts

I'm following the tutorial on UDB Datapaths in the document AN82156 (rev G), "Designing PSoC Creator Components with UDB Datapaths."  At page 17, after Generate Symbol, step 19, Doc.CatalogPlacement = AN82156/Digital/Cntr8.  The component never appears in the Component Catalog, neither here nor when any other project is opened.

user_242978793's picture
User
1355 posts

Welcome to the confusing world of PsoC component library design.  I am sending you the component author guide.  I hope it can be of help.  There is also some PSoC training videos.   I am also sending you the programs with the libraries already in them. I must have spent about a week trying to get a library to work.  It just takes practice.

user_342122993's picture
User
754 posts

I believe that path is incorrect. I suggest to open symbol file *.cysym, left mouse click on the open field, menu->properties->catalog placement.
Now in collection set your path e.g.: Community/digital/myComponent/
(slash at the end). Notice that 'myComponent' is a folder where your actual component will reside. Later change the path as you wish.

apsteffe_1867601's picture
User
7 posts

Thanks for the libraries, I was searching for those.

Log in to post new comments.