PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 - Cypress.com Forums http://www.cypress.com/? Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=62496  You could also try to compare the UART components in the Creator 1.0 project and Creator 2.0 project. Find out what changed play around with these and fix the issue.

]]>
Thu, 26 Apr 2012 06:14:28 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=62495  lleung's suggestion is right. Some of the synchronisation blocks are implemented in UDB and this might consume additional resource.

]]>
Thu, 26 Apr 2012 06:10:58 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=61468 I had a similar problem porting  my design and the problem was that the RX Address Configuration under the advanced tab seemed to default to a value other than 'None' which consumed a lot more UDB blocks.  I don't need address detection, so I selected 'None' and my design fit again. 

]]>
Wed, 04 Apr 2012 12:16:48 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=59721 You can also try to unpin all of your external connections. Then the compiler will try to find an assignment for them, and you will see whether your design fits at all. Sometimes you just run into restrictions with regard to the pin capabilities (one example from the PSoC5: some OpAmp pins are shared with the ADC refernce decoupling pin, so you cannot have both in the same design).

If your design is fitted sucessfully, you can try to re-arrange the pins one by one, and see what the problem is. There is also an AppNote describing the IO pins capabilities, you might to check this to see what special features you use and need, and to understand the limitations.

]]>
Sat, 25 Feb 2012 10:11:40 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=59715 Check your IO configuration, if the I/O pin doesn't need to be synchorize, untick it from the selction. This may help.

]]>
Sat, 25 Feb 2012 04:34:38 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=59673 Hello,

we also have exactly the same problem in 3 of our projects. We posted the problem to Cypress - hope the guys will react ASAP.

This "feature" is the ultimate show stopper for the most of our projects.

It is exactly as you wrote: When adding the RX-pin to the UART-component, the fitter always stops digital fitting with the Error 11. We use the  PSOC3 3666-AXI52 (and we ordered allready several thousands of them)
- Im very curious when we get the solution!!!

 

]]>
Fri, 24 Feb 2012 04:29:11 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=59374 One thing that I could suggest is, if your pin connections are not finalised try to reassign the pins connected to different components and rebuild the project. 

]]>
Thu, 16 Feb 2012 09:22:21 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=59371 Hi

Thanks for your support but unfortunately I can't attach here my project here, due to the policy of the company where I work.
 

]]>
Thu, 16 Feb 2012 07:24:29 -0600
Re: PSoC5 fitting problems on PSoC Creator 2.0 http://www.cypress.com/?rID=59324  Hello there. Can you attach your project here for the rest of the world to see the project and debug ?

]]>
Wed, 15 Feb 2012 06:50:33 -0600